Στο Διεθνές συνέδριο AMLI ο Πνευμονολόγος Δ. Οικονόμου

Στο Διεθνές συνέδριο AMLI ο Πνευμονολόγος Δ. Οικονόμου

Στο Διεθνές Συνέδριο Ιατρικής Πρωτοπορίας και Καινοτομίας AMLI 2018 (Athens Medical Leadership and Innovation Conference 2018), που οργανώνει ο Όμιλος του Ιατρικού Αθηνών, θα συμμετάσχει ως ομιλητής ο Επεμβατικός Πνευμονολόγος Δημήτριος Οικονόμου.

Ειδικότερα θα μιλήσει στην «Διεπιστημονική Προσέγγιση στον Καρκίνο του Πνεύμονα» με ελληνικό και διεθνές ακροατήριο, αναπτύσσοντας το θέμα «Diagnosis and management of malignant pleural effusions».

Το συνέδριο πραγματοποιείται από 23 έως 25 Νοεμβρίου στο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών. Στο συνέδριο παρουσιάζονται πρωτοποριακές μέθοδοι, τεχνικές και ιατρικά επιτεύγματα πραγματοποιούνται διαρκώς στα νοσοκομεία του Ομίλου Ιατρικού και ειδικότερα στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης με το οποίο συνεργάζεται ο Πνευμονολόγος κ. Δ. Οικονόμου.

Σύμφωνα με την οργανωτική επιτροπή, το συνέδριο AMLI 2018 αναμένεται να λειτουργήσει ως το «όχημα», όπου κορυφαίοι επιστήμονες από τα νοσοκομεία του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, αλλά και οι διεθνείς ομόλογοί τους, θα παρουσιάσουν τις τελευταίες τάσεις στους αντίστοιχους τομείς εξειδίκευσής τους.

Παράλληλα, στο συνέδριο θα γίνει η παρουσίαση των σημαντικότερων διεθνών τάσεων, που αφορούν τον Ιατρικό Τουρισμό, ενώ θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στον καίριο ρόλο της προάσπισης των δικαιωμάτων των ασθενών